Grekisk vinprovarafton

 

Fredagen den 16 mars kl 18.30
Inklusive 3-rättersmiddag

MENY

Förrätt
Tonfiskcarpaccio med tryffel- och citronkräm, mixsallad och krutonger
Vin
Boutari Moschofilero, Moschofilero-druvan, Boutari

Varmrätt
Örtmarinerad Lamminnerfilé med rödvinsås smaksatt med mynta, och rosmarin
serveras caponata(aubergin, paprika, squash, morötter mm) och potatiskaka
Viner
Naoussa Grande Reserve, Xinomavro-druvan, Boutari, Naoussa
Areti Röd, Agiorgitiko-druvan, Biblia Chora, Kavala
Amethystos Röd,, Merlot/Agiorgitiko-druvor, Costa Lazaridi, Drama

Dessert
Musiko (mousse av tre lager choklad- 30 och 70%) med hallonsås smaksatt med dessertvinet Samos
Vin
Samos Vin Doux, Muskat-druvan, Samos

Välkomna till en härlig smakupplevelse

Pris 795:-